Avalonia-Net, Danmarks største Mac-baserede webhotelbureau
Profil

Avalonia-Net, Danmarks største Mac-baserede webhotelbureau Forsiden
Om Avalonia
Her finder du os
Kontakt os
Nyheds e-mail
Hvorfor Macintosh
Referencer
Leveringsbetingelser
Etiske regler
Mail

Avalonia-Net, Danmarks største Mac-baserede webhotelbureau Maillister
Opsætning af e-mail
Virusfri e-mail
Spam
Hotmail-problemer
Mailadministration
Webmail
Produkter

Avalonia-Net, Danmarks største Mac-baserede webhotelbureau Webhotel
Serverhotel
Serverleje
FileMaker hosting
Billeddatabase
Filserver
DNS
Statistik
Overvågning
Priser
iCal-kalendere

Avalonia-Net, Danmarks største Mac-baserede webhotelbureau Tjek domæne
Bestil domæne
Flyt domæne
Domænefusk
Support

Avalonia-Net, Danmarks største Mac-baserede webhotelbureau Kontakt os
Her finder du os
MacForum (alt om Apple-produkter)
Ofte stillede spørgsmål
Opsætning af Formmail
Opsætning af FTP-program
Opsætning af e-mail
Statistik
Nameservere/DNS
Driftinformation
Webmail
Undervisning

Samarbejde med udviklere
Landekoder efter kode
Landekoder efter land
Sikkerhed

Avalonia-Net, Danmarks største Mac-baserede webhotelbureau TDC Backbone
Nødstrøm
Macservere
OvervÄgning
Virusfiltrering
Domæne
Avalonia-Net
Tilmeld dig Avalonia-Net's nyhedsbrev. Vi holder dig ajour med relevant viden uden at "spamme dig til".
Pas på!

Plattenslageri og fusk med domæner, databaser og annoncering
trives i bedste velgående

Vær straks mistænksom ved henvendelser fra andre end Avalonia-Net vedrørende dine domæner.

Her nedenfor vises et eksempel fra "Dansk Internet Register", nogle plattenslagere, der vil have dig til at registrere dig i en database og tegne en annonce. Ignorer alle sådanne henvendelser eller meld dem til myndighedern.

Se også andre eksempler på useriøse henvendelser længere nede på siden.

Hvis du har spørgsmål til disse useriøse henvendelser, kan du kontakte Avalonia her.

Hent eksempel fra "Dansk Internet Register" som PDF her.
______


Pas igen på her!

Vær straks mistænksom ved henvendelser fra andre end Avalonia-Net vedrørende dine udenlandske domæner.

Ignorer alle henvendelser, som ikke kommer fra Avalonia-Net om flytning, fornyelse osv. på dine udenlandske domæner, hvis du ikke i forvejen ved, at du har "Billing Contact". Der er mange, der vil lave lette penge på dig og flyttes dit domæne til en af disse plattenslagere, kan det blive meget svært at få kontrol det over igen.

Hvis du har spørgsmål til disse useriøse henvendelser, kan du kontakte Avalonia her.

Du kan f.eks. modtage faktura pr. brev eller få en henvendelse via e-mail. Se bare nedenfor:

Eksempler på faktura:

Pas på dit domæne. Avalonia hjælper dig dermed.
Her nedenfor er der vist 6 eksempler på e-mail, som der IKKE skal svares på:

1. eksempel:




------

2. eksempel:
------

3. eksempel:

To: xxxxxx@xxxxxx.dk
Sent: Sunday, May 25, 2003 8:12 PM
Subject: about hobro.com domain name.

Hello.

Please transfer domain (XXXXXX.COM) to registrar that you want.
Why did not you do transfer up to now?
There is this domain on my account up to now.
Please hurry up.

Sincerely,
Chris Lee

------

Når man så spørger, hvad det er for noget, kan man f.eks. få dette svar:

------

Fra: "SY, LEE" <ceo@u21.com>
Dato: Tue, 27 May 2003 00:26:00 +0900
To: xxxxxx@xxxxxx.dk
Emne: Re: xxxxxx.com

Hello again.

How are you?
I remember everything.
Please listen.
I traded on domain to you on last year.
So, I changed owner information of domain to your client name.
xxxxxx.com's expiration day is coming.
Domain must do renewal in 1 year.
Domain transfer is very easy.
Please transfer domain to registrar that you want.(ex, Opensrs.net or
Dotster.com..etc)
Apply transfer there.
Transfer expense may be less than USD $10 and process is very simple.
When transfer is completed, you must manage direction from that moment.
If apply transfering, domain expiration day is extended 1 year
automatically.
Please apply domain transfering first.
Then, you are going to know naturally.

Thanks,

Sincerely,
Chris Lee

------

4. eksempel:

Dear Xxxxxxxxxxxxxx ApS ,
 
We are a Domain Name Registrar, the Internet Trademark & Domain Name Intellectual Property Dispute Resolution Committee member authorized by ANIC(Asia Internet Network Information Center).
Now we have something urgent need to confirm with your company. On the May 3, 2009, we received the Attention Development Ltd's application that they want to register " xxxxxxxx " as their Internet Trademark and domains. Considering these domains and Internet Trademark would involve the intellectual property of your company‚ name, patents, trademarks, and copyright, and in order to avoid confusion between them, so we inform you urgently.
If you considered these domain names and Internet Trademark are important to you and there was necessary to protect them by registering them first, please let the Principal contact us directly and as soon as possible.
We view your feedback very seriously and seek your kind cooperation in this matter! Thank you for your cooperation.

I am waiting for your urgent reply,
Kind Regards,
Peoebe Cheng
Senior Consulting Director

------

5. eksempel:

DNDR Secretariat,
Asia Internet Network Information Center    
Internet Security & Identity Theft Prevention Dept.
ANIC NetWork Solutions Ltd (Branch Office)
Tel: +86-571-8536-0952 ext.801  Fax: +86-571-8536-0953
Mail: Peoebe.Cheng@ANICnetwork.com Http://www.ANICnetwork.cn

------

6. eksempel:


Hvis du modtager mail fra:

Sponsoring Registrar: Asia Domain Name Registration Limited

Xxxxxx@asiadomainregistry.net


- så er der også grund til at være på vagt. De er kun ude efter dine penge og hvis du endelig vil have et nyt domæne, så biistil det her, så bliver du ikke snydt.